bg | en | ru
Последвайте ни на ARENA PROFESSIONAL 2015
04.09.2015

Често ли ви се случва да сте затрупани с всякаква информация относно дадени продукти или съставки и да се чудите на кого да вярвате?

Повярвайте на Европейското законодателство и елате, за да разберете какво казва то, по най-наболелите въпроси свързани с козметика.

Ншият продуктов мениджър Ви е подготвил интересна и интерактивна лекция, на която може да зададете важните за Вас въпроси и да научите принципите на избор по лек и забавен начин.

Събота | 03.10.2015 | 15:00-16:00
ТЕМА: ПРИНЦИПИ ЗА ИЗБОР НА КАЧЕСТВЕНА КОЗМЕТИКА - Поглед в света на съставките. (Теоретична лекция + примери от практиката)

Опорни точки:
- Поглед върху Европейското законодателство и най-новите изисквания.
- Преглед на основните и най-дискутирани съставки ( Пр. Парабени).
- Тънкости в разчитането на козметични състави. Примери от практиката.
- Кратка информация за Рекламните претенции според новия Европейски регламент.
- Отворена дискусия. Въпроси.
Лектор: Лидия Стойчева- Кръстева, магистър фармацевт и продуктов мениджър в „Натурал козметик“

През февруари 2015г., г-жа Стойчева- Кръстева успешно полага изпит към факултета по фармация и токсикология на VrijeUniversiteitBrussel–Брюксел. От тогава е сертифициран специалист по безопасност на козметика в Европейския съюз.

Целева група: Професионалисти в сферата на козметиката.

Регистрацията не е задължителна, но осигурява място в залата.

Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.