bg | en | ru
Natural Cosmetic Ltd. и Cosmoprof 2016
28.03.2016

Nаturаl Cosmetic Ltd. & Cosmoprof Bologna 2016

Защо бяхме там!

Това, което прави Cosmoprof толкова успешно изложение в цял свят, е подкрепата предоставена от BolognaFiere Cosmoprof S.p.a - международна организационна структура, която има грижата да покаже най-съвременните тенденции на пазара.
Също така осигурява благотворна бизнес среда, както за изложителите, така и за посетителите, с пълен набор от услуги.


Отново бяхме на голямата сцена. Целият екип беше  развълнуван и нямаше търпение да завладее с ‪усмивки‬ и прекрасни ‪продукти‬. Това беше една чудесна изява, с международно значение за целия екип. Нека нашето старание да се превърне във Ваше ‪удоволствие‬. 


Желаем да спомогнем ‪ живота‬, да е натурално ‪красив‬. Заедно да се насладим на ефирност в ежедневието ни, докато се грижим за себе се  и тези, които обичаме.


 

Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.