bg | en | ru
Natural Cosmetic Ltd. и In-Cosmetics, Paris 2016
28.03.2016

Здравейте приятели!

Нека да разкажем защо беше толкова вълнуващо и важно нашият екип да посети Париж и да присъстваме на световното изложение за ‪#‎козметични‬ съставки In-Cosmetics. Това е най-концентрираният източник за ценно обновяване на знания и една незаменима бизнес среда, която ще допринесе да създадем още специални продукти за ВАС. Да сме актуални дори и в най-малкият детайл, за нас е цел и удоволствие.
--------------------------------------------------------
Посетителски профил за изложението беше :
-Козметика и производители ‪#‎козметика‬, изследователски институции и дистрибутори.
-Ключови функции за работа включват:
Развитие / формулиране, ‪#‎бизнес‬ развитие, управление, ‪#‎маркетинг‬, купувач, консултант, производство, качество и безопасност на контрола, регулаторни въпроси.
--------------------------------------------------------
Тази година 2016 г., се включиха 63% международни посетители от 120 страни и 37% местни. Нашият екип се запозна с бъдещите тенденции в козметиката на световно ниво.Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.