bg | en | ru
Номинация за Награда за иновация и тенденция 2015 на тема
07.04.2015

През февруари 2015 фирма Natural Cosmetic получи номинация за награда- иновативен продукт и тенденция в био козметиката. За наградата беше номиниран новият Био душ-гел - Био Ритъм.

- Причините за тази номинация се коренят в съставките на гела  - oбяснява продуктовият мениджър - магистър-фармацевт.

- В продукта е заложена суровина, която се използва само от 2 фирми в света по този начин! В желанието си да направим чист продукт, изграден само от екстракти и масла, сме направили и световна иновация  - смее се младата фармацевтка.

- Шегата настрана, но този продукт е над 99,5 % натурален, което лесно може да се усети върху кожата. Хората, който са го пробвали, буквално не могат да се върнат към конвенционалните душ-гелове. Тайната е в съставката, която образува гела. Това е индийска подправка, която се използва на принципа на кърито в индийската кухня. Именно тази съставка дава необикновената мекота и разнасяне. Все пак не забравяйте , миещите вещества   са с 2 независими еко сертификата.

- Това, което най-много впечатли германците,  е  избора ни на аюрведични активни съставки. Специално внимание се обърна на все още малко познатото в България масло от МОРИНГА. Това растение е известно още като дървото на живота и се използва от хиляди години в Изтока. Листата му се използват  и като храна. Върху кожата  МОРИНГАТА има свойството да подхранва и омекотява, запазвайки естественият и баланс.
 

Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.