bg | en | ru
Този Понеделниk в Бургас се проведе семинар, воден от магистър- фармацевт Лидия Стойчева.
21.04.2015

Този Понеделниk (20.04.2015)  в Бургас  се проведе семинар - практика и теория -  на тема "Натуралните продукти на Natural Cosmetic ltd. в козметичния бранш" - обучението се проведе с професионалните програми на Nаturаl Cosmetic Ltd.

Теоретичната част  бе водена от нашият магистър-фармацевт  Лидия Стойчева, който  предложи информация за предимствата на натуралната козметика, приложена в професионалното поле на мазажисти и други заинтересовани лица в бранша.

Направи се демонстрация  с професионалните ни серии за лице и тяло.

Семинарът завърши с дискусия на тема  "Предимствата на натуралната козметика в дългосрочен план", както и предпочитанията на клиентите спрямо нея. 

Екипът на фирмата благодари на всички присъстващи професионалисти за вниманието и споделеното мнение.

Продължаваме да се вдъхновяваме единствено от вас!

Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.