bg | en | ru
Релаксираща програма с лавандула

Релаксираща и успокояваща програма, която предотвратява и стареенето на кожата. В основата на продуктите е българското етерично масло от лавандула, известно с реласкиращите си свойства. То помага на клиентите по време на процедура да се отпуснат, да се заредят с енергия, да почувстват кожата си свежа и подмладена. Свежият и релаксиращ аромат на лавандула въвежда тялото, ума и душата в хармония.

Активни съставки: лавандулово масло

Програмата се препоръчва за:
Клиенти от всяка възраст
За всякакъв тип кожа
Липса на еластичност
Клиенти, които са уморени и искат да релаксират

Периодичност: Препоръчва се през цялата година.

Ефект след процедурата:
Релаксиране
Освежаване
Хидратиране
Възстановяване на сетивата при умора
Сияен вид и мекота на кожата
Подобряване на еластичността

Домашна грижа: Ефектът от процедурата ще бъде продължен с продукти за домашна грижа от същата серия.
ПИЛИНГ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО с етерично масло от лавандула

Професионална опаковка: 450 ml; 1000 ml

Пилинг-гелът с етерично масло от лавандула е създаден от натурални активни съставки и фини ексфолиращи частици (микрогранули), които нежно масажират и отстраняват мъртвата част от повърхностния слой на кожата. Нежният масаж подобрява микроциркулацията и улеснява проникването на лавандуловото масло в кожата, регулира влажността ú. 

Активни съставки: масло от лавандула

МАСАЖЕН КРЕМ с етерично масло от лавандула

Професионална опаковка: 450 ml; 1000 ml

Масажният крем е с наситен аромат на българско лавандулово масло. Релаксира и освежава, блансира и успокоява. Ефикасно средство за намаляване на нервното напрежение и умората. Ароматът на лавандуловото масло освежава и действа ароматерапевтично. Отлично средство за възстановяване при умора и стрес. Подмладява, възвръща естетвеното отлично състояние на кожата. Продуктът е подходящ за всякакъв тип кожа.


Активни съставки: масло от лавандула; масло от пшеничен зародиш

МАСАЖНО ОЛИО с етерично масло от лавандула

Професионална опаковка: 200 ml

Масажното олио е комбинация от растителни масла и етерично масло от лавандула. Релаксира и освежава, блансира и успокоява. Ефикасно средство за намаляване на нервното напрежение и умората. Ароматът на лавандуловото масло стимулира , освежава и концентрира вниманието. Масажното олио с масло от лавандула стимулира процеса на обновяване на тъканите . Подмладява, възвръща жизнеността и премахва стреса. Продуктът е подходящ за всякакъв тип кожа.

Активни съставки: масло от лавандула; масло от пшеничен зародиш; масло от авокадо; масло от ший; ленено маслo

КРЕМ ЗА ТЯЛО с етерично масло от лавандула

Професионална опаковка: 450 ml

Кремът за тяло е с нежна и богата консистенция и поддържа хидролипидния баланс на кожата. Подхранва, обновяваи успокоява кожата като видимо я освежава, премахва стреса и нервното напрежение. Ароматът на лавандулово масло релаксира и освежава, балансира, успокоява и стимулира едновременно тялото и сетивата. Продуктът има изразен ароматерапевтичен ефект. Подходящ за всякакъв тип кожа.

Активни съставки: масло от лавандула

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО с етерично масло от лавандула

Професионална опаковка: 350 ml; 1000 ml

Лосионът за тяло с етеричното масло от лавандула подхранва и възстановява кожата като възвръща естествената й еластичност и свежест. Помага за отстраняване на умората, стреса и нервното напрежение. Поддържа хидролипидния баланс на кожата.Лосионът за тяло с лавандулово масло релаксира и освежава, балансира, успокоява или стимулира едновременно тялото и сетивата. Продуктът има изразен ароматерапевтичен ефект. Подходящ за всякакъв тип кожа.


Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.