bg | en | ru
Антицелулитна моделираща програма

Отслабваща и детоксикираща програма.Продуктите съдържат подбрана селекция от етерични масла – пачули, черен пипер и кориандър, с антицелулитно, стягащо и дрениращо действие. Разграждат мастните натрупвания, стимулират извеждането на течности от организма и ускоряват процеса на обновяване на тъканите. Резултатът от процедурата е по-гладка, стегната и хидратирана кожа, а освежаващият и стимулиращ аромат на етеричните масла носи хармония и енергия за сетивата.
Активни съставки: етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър

Програмата се препоръчва за:
Клиенти от всяка възраст
За всякакъв тип кожа с целулит
Липса на еластичност
Отпусната кожа
Уморена кожа, лишена от енергия
Периодичност: Препоръчва се през цялата година. При еднократна процедура резултатът ще бъде освежена и хидратирана кожа, изпълнена с енергия. За продължителен антицелулитен и отслабващ ефект трябва да се направи цикъл от 10-12 терапии/2 пъти седмично; една поддържаща терапия месечно.

Ефект след процедурата:
Изглажда „портокаловата” кожа
Подобрява на еластичността
Хидратира на кожата
Детоксикира
Освежава
Сияен вид и мекота на кожата
Домашна грижа: Ефектът от процедурата ще бъде продължен с продукти за домашна грижа от същата серия.

ПИЛИНГ-ГЕЛ ЗА ТЯЛО с етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър

Професионална опаковка: 450 ml; 1000 ml

Пилинг-гелът с етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър нежно ексфолира кожата и отстранява вроговените клетки от повърхностния слой. Етеричните масла имат силно изразен антицелулитен ефект. Пилинг-гелът почиства кожата, възвръща еластичността и свежестта ú.

Активни съставки: масла от пачули, черен пипер и кориандър

МАСАЖЕН КРЕМ с етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър

Професионална опаковка: 450 ml; 1000 ml

Масажният крем съдържа уникална комбинация от натурални активни вещества – етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър. Масажът подобрява микроциркулацията  и улеснява проникването на етеричните масла. Масажният крем е подходящ за всеки тип кожа и особено за суха, нетолерантна кожа. Има изразено успокояващо, овлажняващо и подхранващо действие. Нормализира хидролипидния баланс, активира клетъчното обновяване, възвръща еластичността и свежестта на кожата.Етеричните масла витализират кожата и имат цялостен ароматерапевтичен ефект.

Активни съставки: масла от пачули, черен пипер и кориандър; масло от пшеничен зародиш

МАСАЖНО ОЛИО с етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър

Професионална опаковка: 200 ml

Масажното олио съдържа уникална комбинация от натурални активни вещества – етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър. Масажът подобрява микроциркулацията на кръвта и улеснява проникването на етеричните масла. Масажното олио е подходящо за всеки тип кожа и особено за суха,нетолерантна кожа. Има изразено успокояващо, овлажняващо и подхранващо действие. Нормализира хидролипидния баланс, възвръща еластичността и свежестта на кожата.Етеричните масла витализират кожата и имат цялостен ароматерапевтичен ефект.

Активни съставки: масла от пачули, черен пипер и кориандър; масло от пшеничен зародиш; масло от авокадо; масло от ший; ленено масло

КРЕМ ЗА ТЯЛО с етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър

Професионална опаковка: 450 ml

Кремът за тяло е натурален продукт и съдържа уникална селекция от етерични масла, които ефективно се борят с портокаловата кожа. Резултатът е бърз и видим. Кремът за тяло е подходящ за всеки тип кожа и особено за суха, нетолерантна кожа.  Има изразено успокояващо, овлажняващо и подхранващо действие. Редовната употреба заглажда „портокаловата” кожа, възвръща еластичността и свежестта.

Активни съставки: масла от пачули, черен пипер и кориандър

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО с етерични масла от пачули, черен пипер и кориандър

Професионална опаковка: 350 ml; 1000 ml

Лосионът за тяло е с нежна консистенция и ефективно се бори с целулита. Резултатът е бърз и видим. Съдържа подбрани етерични масла. Лосионът за тяло е подходящ за всеки тип кожа.
Има изразено успокояващо, овлажняващо и подхранващо действие. Редовната употреба заглажда „портокаловата” кожа, възвръща еластичността и свежестта.Етеричните масла витализират кожата и имат цялостен ароматерапевтичен ефект.

Активни съставки: масла от пачули, черен пипер и кориандър; масло от ший; бадемово масло
Релаксираща програма с лавандула 


Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на натурална козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите й са създадени в духа на най-добрите световните тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.